İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0216 395 3196, 0216 395 3197, 0216 446 0106, 0216 446 5432, 0505 705 01 04
Şinasi Dural Caddesi Durmaz Sokak No 17 Yayla Mahallesi / Tuzla / İSTANBUL
Vizyon
Çevresinde övgü ile bahsedilen, çağın önünde gelen bir okul olma; sürekli iyileşme ekseninde, sanayi kesimine örnek oluşturacak yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirme. Dünya ve AB ülkelerince akredite edilmiş ülkesinde saygın ve bölgesinde öncelikle tercih edilen eğitim kurumuna dönüştürme. Milli Eğitim’in Genel Amaçları doğrultusunda: Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, öğrencilerimizi yetiştirmek.
Misyon
Biz Tuzla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi meslek elemanı olarak yetiştirmek, Bütün Öğrencilerimizin çağdaş uygarlığın gelişiminde etkin, yenilikçi, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştırmacı; soyut, özgür ve bilimsel düşünmeyi gerçek bilgiye ulaşmada bir yol olarak kabul eden; dengeli, sağlıklı, üretken bireyler yetiştiren, mücadeleci, planlı bir şekilde öğrencilerimizi kendi mesleklerinde en iyiyi öğretmek, bilgi ve beceri kazandırmak. Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Derslik :22<
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl